Karikon Autohuolto Oy

Aja sinä, me huolehdimme

Sinun ei tarvitse huolehtia myöskään siitä, huollammeko juuri sinun automerkkiäsi. Me huollamme ja huolehdimme kaikkia automerkkejä, malliin ja ikään katsomatta. Olit sitten ihastunut autoosi tai pidät sitä vain arkisena kulkupelinä, niin palveluperiaatteemme on sama. Me huolehdimme kaikista autoiluusi liittyvistä yksityiskohdista siten, että sinä voit rauhassa keskittyä huolettomaan ajamiseen.

Tämä tarkoittaa, että tarjoamme peruskorjaamoita laajempaa palvelukokonaisuutta ja, että sovellamme jonkin verran tavallisesta korjaamomaailmasta poikkeavia toimintatapoja. Ennen muuta huolehtiminen on kuitenkin asennetta. Siihen pyrimme joka päivä, jokaisen asiakkaan kohdalla.

Karikon Autohuollolla on asiakkaiden autopalvelujen tuottamiseen kymmenien vuosien perspektiivi, onhan se yksi alueensa merkittävimmistä korjaamoista. Yhtiön taustalle on saatu tuoretta, mutta kokenutta voimaa.

Karikon Autohuolto on osa Alppila-yhtiöitä, tunnettua ja arvostettua täyden palvelun autohuoltokonsernia, jonka korjaamoista löytyy maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamia merkkihuoltoja. Kumppaneihin kuuluvat mm. Mercedes-Benz, Volkswagen, Toyota, ŠKODA, Nissan, Renault, Hyundai, Dacia, Saab ja Iveco. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavat autopalvelut viidessä toimipisteessä pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Kuopiossa ja nyt myös Mikkelissä. Alppila-yhtiöiden liikevaihto on n. 15 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee yli 100 ammattilaista.